Rólunk                                                                           

  

Köszöntöm!

 

 

Németh László egyéni vállalkozó vagyok.

 

1990 óta foglalkozom járművezető-képzéssel mint  elméleti és gyakorlati szakoktató és iskolavezető. Kezdetekben csak másodállásban, 1995 óta pedig főállásban, egyéni vállalkozóként tevékenykedem.  2013 nyarán úgy döntöttem, hogy kiváltom a képzési engedélyt és megalakítom a saját autósiskolámat, melynek megnyitását 2013 december elejéig elhalasztottam.

Moped "AM", nagymotor "A1" és személygépkocsi "B" kategóriákban folytatok képzést Kiskunhalason és vonzáskörzetében (Kunfehértó, Soltvadkert, Kecel, Kisszállás, Zsana, Tajó, Harkakötöny, Kiskunmajsa, Balotaszállás).

Korszerű, klímás Fiat Panda 1.3 mjet (diesel) autóval dolgozom. Várom mindazon leendő járművezető jelölteket, akik korrekt, a környékben legkedvezőbb áron, gyorsan, nyugodt környezetben szeretnék elsajátítani az autózás fortélyait.

Autósiskolánknál tapasztalt oktatógárda dolgozik azon, hogy kellemes környezetben, odafigyelő  lhozzáállásunkkal és szakértelmünkkel a lehető legmagasabb színvonalon és a legkedvezőbb áron ismertethessük meg hallgatóinkkal az autózás örömeit. Igyekszünk mindig elérni ügyfeleink minél magasabb elégedettségét, mindig készséggel állunk régi ügyfeleink és az új érdeklődők rendelkezésére!

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg iskolánkról valamint térjen be hozzánk, várjuk a kedves érdeklődők jelentkezését. Elérhetőségek.